Hos Naboen

ASK

Dato/tid: torsdag 11. februar kl 21:00 - 23:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Konsert Tags: #pop, vise


Ask slipper sitt debutalbum 12. februar, og inviterer til releasekonsert på Hos Naboen 11. februar! (Albumet selges selvsagt etter konserten)

Visepop-trioen Ask har i en årrekke markert seg som et av de sterkeste og mest omtalte bandene i sørnorsk presse. Med en visjon om å formidle egne komposisjoner på en organisk og ærlig måte har Ask klart å fenge et stort publikum på hjemmebane.

Februar 2016 slipper bandet sitt etterlengtede debutalbum, «Blinded», og markerer dette med konserter i utvalgte norske byer. På konsertene kan publikum forvente å høre Asks særegne låter i et bandformat som tilsvarer albumets lydbilde.

SUPPORT. Ingvild Homme (duo) består av Ingvild Homme og Mads With, begge tidligere Kristiansandsstudenter
«En stemme som oser troverdighet, sårbarhet og musikalsk kontroll, og låtene er skjøre og vakre. Dette skiller seg ut fra mengden og har en helt egen karakter og en tydelig signatur» – Bjørn Eidsvåg

Ingvilds musikk befinner seg i singer/songwriter-land, med personlige tekster på norsk, presentert av en varm og personlig stemme. Ingvild har nylig varmet opp for Fay Wildhagen og jobber for tiden med innspilling av sin debutplate.

Video: www.youtube.com/watch?v=zuPJc3bkWFQ

CC: 100,-

ASK

Laster kart ....