Hos Naboen

Behop + Marius Neset – Kristiansand Jazzvesen

Dato/tid: tirsdag 3. november kl 21:00 - 23:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Konsert Tags: #jazz


BeHop + Marius Neset
Unge ”løver” supplert av vår ferske Spellemannprisvinner

BeHop er et særdeles spennende band som består av 5 unge, fremadstormende musikere som alle har studert musikk på rytmisk linje på UiA i Kristiansand.

BeHop spiller hovedsakelig egenskrevet musikk, men også egne arrangementer av kjente låter. Bandet har jobbet mye med å skape et unikt sound hvor de kombinerer jazzens lekne tonespråk og frasering med hiphopens urbane og moderne uttrykk. I løpet av de to siste årene har bandet blant annet vært på en landsdekkende turné med over 20 konserter i byer som Bergen, Trondheim, Haugesund og Oslo. I tillegg har BeHop hatt enkeltkonserter på Molde Jazzfestival og bransjetreffet Sørveiv i Kristiansand.

Som forberedelse til denne turnéen har de jobbet sammen med saksofonist og mentor Marius Neset. Marius Neset er fra Os utenfor Bergen, men har vært bosatt i København siden han begynte sin utdanning på Rytmisk Konservatorium der som i 2003. Han gjorde seg først bemerket i bandet JazzKamikaze og har siden vært en stadig stigende stjerne på den internasjonale jazzhimmelen med lovpriste plateutgivelser med i eget navn, flere pristildelinger og en omfattende turné- og konsertvirksomhet. I år fikk han Spellemannprisen for jazz sammen med Trondheim Jazzorkester for platen Lion.

Pål Gunnar Fiksdal – trompet, Runar Fiksdal – trombone, Torbjørn Tveit – bass/elektronikk, Jens Nyland – trommer, Jc Vesttun – tangenter.
+ Marius Neset – tenor- og sopransaksofon.
Vi ser med spenning og forventning frem til å høre det musikalske resultatet av samarbeidet mellom BeHop og Marius Neset!

BeHop
I samarbeid med Sørnorsk jazzsenter og Norsk jazzforum

Laster kart ....