Hos Naboen

Behop + Marius Neset – Kristiansand Jazzvesen

Dato/tid: tirsdag 3. november kl 21:00 - 23:00

komuso.es is indicated for the treatment of men with male pattern hair loss (androgenetic alopecia) to increase hair growth and prevent further hair loss. 'Propecia' is not indicated for use in women or...

Sted: Hos Naboen

Kategori: Konsert Tags: #jazz


BeHop + Marius Neset
Unge ”løver” supplert av vår ferske Spellemannprisvinner

BeHop er et særdeles spennende band som består av 5 unge, fremadstormende musikere som alle har studert musikk på rytmisk linje på UiA i Kristiansand.

BeHop spiller hovedsakelig egenskrevet musikk, men også egne arrangementer av kjente låter. Bandet har jobbet mye med å skape et unikt sound hvor de kombinerer jazzens lekne tonespråk og frasering med hiphopens urbane og moderne uttrykk. I løpet av de to siste årene har bandet blant annet vært på en landsdekkende turné med over 20 konserter i byer som Bergen, Trondheim, Haugesund og Oslo. I tillegg har BeHop hatt enkeltkonserter på Molde Jazzfestival og bransjetreffet Sørveiv i Kristiansand.

Som forberedelse til denne turnéen har de jobbet sammen med saksofonist og mentor Marius Neset. Marius Neset er fra Os utenfor Bergen, men har vært bosatt i København siden han begynte sin utdanning på Rytmisk Konservatorium der som i 2003. Han gjorde seg først bemerket i bandet JazzKamikaze og har siden vært en stadig stigende stjerne på den internasjonale jazzhimmelen med lovpriste plateutgivelser med i eget navn, flere pristildelinger og en omfattende turné- og konsertvirksomhet. I år fikk han Spellemannprisen for jazz sammen med Trondheim Jazzorkester for platen Lion.

Pål Gunnar Fiksdal – trompet, Runar Fiksdal – trombone, Torbjørn Tveit – bass/elektronikk, Jens Nyland – trommer, Jc Vesttun – tangenter.
+ Marius Neset – tenor- og sopransaksofon.
Vi ser med spenning og forventning frem til å høre det musikalske resultatet av samarbeidet mellom BeHop og Marius Neset!

BeHop
I samarbeid med Sørnorsk jazzsenter og Norsk jazzforum

Laster kart ....