Hos Naboen

Goldlog

Dato/tid: torsdag 25. februar kl 21:00 - 23:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Konsert Tags: #pop


GoldlogFOTO: MARIUS KNUTSEN

Siden starten i 2003 har GOLDLOG etablert seg som en vel bevart hemmelighet av det behagelige slaget. Etter platedebuten i 2005 (terningkast 5 i VG), har bandet gitt konserter på alt fra de fineste små scener til Norges største festivaler, gjort flere turnéer Skandinavia og vært på visitt i Athen.

“Ei konsertmelding skal gjerne peika på noko som ikkje var fult så bra, noko som kunne vore gjort betre, for denne meldaren er det diverre ikkje mogeleg. I mine øyre var mitt første møte med Ingjerd og Ian Kolstad balsam for både øyre og sjel.” – Sunnhordland, 18.07.2015

Nå er GOLDLOG klare for å presentere sitt fjerde studio album. Et ambisiøst lite kunst-pop prosjekt med tittelen ”the Infinite Disclosure of Life when Silent”. En komposisjon som fyller hele A siden på kvintetten sin vinyl.

For å feire utgivelsen gir GOLDLOG åtte eksklusive konserter i Sør- og Vest Norge i februar-mars 2016. Fra Kristiansand i sør til Lærdal lengre nord. Svisker fra hele katalogen er med i repertoaret.

GOLDLOG har base på Stord i Sunnhordland og frontes av ekteparet Ingjerd & Ian Kolstad. Renomméet varsler dem å være et solid liveband med egenart og finslipt scenisk kjemi. Musikere som gleder seg til å musisere for folk og drott.

C.C: 100 NOK

Laster kart ....