Hos Naboen

Hilde Selvikvåg

strategie opzioni digitali con bande di bollinger go to site Dato/tid: torsdag 13. oktober kl http://chennaitrekkers.org/venue/nagalapuram 21:00 - 23:00

vedic match making analysis galway dating scene Sted: Hos Naboen

app para ligar gratis whatsapp binäre optionen zwillingskonto Kategori: Konsert source url Tags: #pop


http://www.hotelosmolinos.com/?epirew=app-para-conocer-gente-cerca-de-ti&d8d=fe Torsdag 13. oktober står det jærske stjerneskuddet Hilde Selvikvåg og bandet hennes på scenen Hos Naboen. I 2015 debuterte Hilde med albumet “Slepp meg fri”. Albumet fikk strålende kritikker og ble nominert til Spellemannsprisen sammen med artister som Odd Nordstoga og Tønes.

see url Nå er 24-åringen igjen aktuell med ny musikk, denne gang i en mer moderne og større drakt. Fredag 19. august slippes singelen «Indie» som allerede er B-listet i NRK P1. Våren 2016 slapp hun også hitlåten «Karusell» som ble A-listet på P1 og C-listet på P3, og har vært en av de mest spilte låtene på norsk radio så langt i år. I tillegg slapp hun også «Alt for Deg», en særegen tolkning og oversettelse av John Legends «All of Me» som har gått som en farsott i sosiale medier. Vårens suksess har gitt henne stor nasjonal omtale i både VG, Nitimen og Kveldsåpent på P1, Christine Live på P3, God morgen Norge og Senkveld med Thomas og Harald på TV2.

rencontre gratuite mobile Når du får oppleve Hilde Selvikvåg live, balanserer hun på mesterlig vis mellom det drømmende og det slagkraftige, det elektroniske og det organiske. Hennes særpreg ligger i både uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne hvor sistnevnte er en av hennes store styrker. Med sin naturlige sjarm og innlevelse serverer hun ærlige tekster og deilige melodier innpakket i smakfulle og engasjerende arrangementer.

Musikkvideo «Karusell» https://www.youtube.com/watch?v=INM7l9wwNaY

Musikkvideo «Alt for deg» https://www.youtube.com/watch?v=RBeRnZM8xTc

13987632_827830357318099_504479969771268137_o

Laster kart ....