Hos Naboen

Kjetil Grande og Stein Roger Sordal

Dato/tid: fredag 18. mars kl 21:00 - 23:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Konsert Tags: #


 

SORDAL :
Stein Roger Sordal er kanskje best kjent som sanger, gitarist og låtskriver under artistnavnet Sordal. Han er en svært aktiv og anerkjent musiker innen en rekke forskjellige sjangere, og ser tilbake på over 20 år som proffesjonell musiker, og ca 1500 konserter!
Som bassist i det svært suksessfulle metalbandet Green Carnation har han turnert kloden, og som innehaver av eget lydstudio har han produsert en rekke norske plateutgivelser. Mange husker han også fra det legendariske norskpop bandet Tørst, samt bandet Radiojam.
I 2011 var han i samarbeid med Thom Hell med på å sikre Kristiansand seieren i TV2´s Det Store Korslaget, som en av korets hovedsangere. Sordal er også kjent som kunstmaler og
har hatt en rekke egne utstillinger med sine abstrakte bilder.

Sordal

GRANDE :
Kjetil Grande regnes blant eliten av norske gitarister, og vant en Spellemannspris for sitt debutalbum i 2008, og ble året etter nominert til en spellemannspris for sitt andre album.
Han ble samme år inviterte av Eric Clapton, som oppvarmer for hans eneste norges konsert, på Koengen i Bergen. Eric Clapton uttalte til norske presse etter konserten, «KG is an amazing guitarplayer, I just love him»
I 2010 lanserte Grande albumet «You are the night» som ble utropt som et av årets beste norske album i flere av landets riksaviser.
Han har siden da bidratt på en rekke norske plateutgivelser, og jobbet som låtskriver og gitarist, både på konserter og i studio med flere kjente artister.
Nevnes kan Vinni, Paperboys, Thom Hell, Knut Reiersrud, Vidar Busk, Helene Bøksle, Marion Ravn, Marte Wulff, Erik Faber, Anne Marie Almedal, Matilda og mange flere.

Laster kart ....