Hos Naboen

Låtskriveraften med Marte Wulff

Dato/tid: onsdag 27. januar kl 19:00 - 23:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Arrangement Tags: #låtskriveraften


NB! Vi tar både kort og kontanter

Vi setter fokus på låtskriverne i denne konsertserien, som inviterer både etablerte låtskrivere, nybegynnere og alle som setter pris på den gode musikken!

Her samles låtskrivere og presenterer sin musikk på scenen. Studentene ved Låtskriver- og artiststudiet v/UiA serverer splitter nye låter hver gang, og husbandet står klar til å bli med dersom man vil teste ut en ny låt. Ønsker du å spille? Ta kontakt med Aslak Rossehaug på laatskriveraften@gmail.com
NB. Begrensede plasser i programmet – så meld deg på innen 26.01 for å være sikker.

Hver låtskiveraften inviterer vi en etablert låtskriver til å komme og prate litt om sin egen prosess, og dele av sine tanker og erfaringer.

27. januar: Marte Wulff
Marte Wulff er en sanger, komponist og tekstforfatter fra Kristiansand med fem kritikerroste plateutgivelser og en spellemannsnominasjon for debuten bak seg. Stemmen hennes er hyppig brukt i ulike norske og utenlandske film og tv serier, og hun har flere radiohitter på samvittigheten.

Wulff har som soloartist gitt ut to engelskspråklige plater: ”Jacket” (2006) og ”Safety Pins” (2007). I 2010 utkom tredjeplata ”Handler i selvforsvar”, hennes første med norske tekster. Alle platene er utgitt på hennes eget selskap ‘‘It’s Definitely Records’’ og distribuert gjennom Sonet/Universal.

I 2014 gav hun ut et samarbeidsprosjekt med Kristiansand Symfoniorkester – platen «Utlengsel» ble godt mottatt, med terningkast fem av NRK.

Siden har Marte slått seg sammen med Charlotte Quale for en rekke konserter, en fantastisk juleplate og singelen «Vi feirer jul» – som skapte overskrifter og debatt rundt hva som er «lov» når man skriver en julelåt.

Dørene åpner kl. 19:00
Programstart kl. 20:00
CC: 100/150 (stud/ord)
Sted: Hos Naboen

NB. Begrensede plasser – vær tidlig ute.

Låtskriveraften presenteres av Låtskriver- og Artiststudiet ved Universitetet i Agder.

Laster kart ....