Hos Naboen

Låtskriveraften med Pål Rake

Dato/tid: onsdag 24. februar kl 19:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Arrangement Tags: #låtskriveraften


Låtskriveraften presenteres av Låtskriver- og Artiststudiet ved Universitetet i Agder:

Vi setter fokus på låtskriverne i denne konsertserien, som inviterer både etablerte låtskrivere, nybegynnere og alle som setter pris på den gode musikken!

Låtskriveraften med Pål Rake
Her samles låtskrivere og presenterer sin musikk på scenen. Studentene ved Låtskriver- og artiststudiet v/UiA serverer splitter nye låter hver gang, og husbandet står klar til å bli med dersom man vil teste ut en ny låt. Ønsker du å spille? Ta kontakt med Aslak Rossehaug på laatskriveraften@gmail.com
NB. Begrensede plasser i programmet – så vær ute så tidlig som mulig!

Hver låtskiveraften inviterer vi en etablert låtskriver til å komme og prate litt om sin egen prosess, og dele sine tanker og erfaringer.

Denne gangen er det duket for å prate med den kritikerroste låtskriveren, Pål Rake, som er aktuell med platen “Hørrekje te”.

Rake er en av Norges fremste utøvere av moderne norskspråklig kunstpop. Han utmerket seg som en dyktig vokalist fra tidlig alder, da han allerede på videregående ble invitert av talentspeidere til den anerkjente Paul McCartney-skolen Liverpool Institute for Performing Arts. Rake gikk ut med mastergrad i popmusikk i 2014.

I 2010 ble låta, “Får du som fortjent”, A-listet på radio. Høsten 2013 kom rogalendingen på andreplass i talentprogrammet “The Voice”. Nå er han endelig ute med sitt første album, “Hørreke te”, som har fått glimrende kritikker landet over.

Dørene åpner kl. 19:00
Programstart kl. 20:00
CC: 100/150 (stud/ord)
Sted: Hos Naboen

NB. Begrensede plasser – vær tidlig ute.

https://www.facebook.com/events/848441848635626/

Laster kart ....