Hos Naboen

TRIPPELBOOOKA: Per Sigmond – Oscar Jansen – Arild Nyborg

Dato/tid: torsdag 4. februar kl 21:00 - 23:00

Sted: Hos Naboen

Kategori: Konsert Tags: #vise


Kombinér Oscar Jansens harmoniske univers med Per Sigmonds melodiøse klanger og bind det sammen med Arild Nyborgs rytmiske fargelegging: resultatet er dynamisk, vakker og leken musikk i et åpent lydbilde.

Repertoaret er delvis hentet fra egne rekker, delvis plukket fra andre. Felles for låtene er en melodiøs, harmonisk og rytmisk kvalitet som bringer tankene inn på «fusion», dvs lett tilgjengelig musikk med klare improvisatoriske innslag.

Per Sigmond beveger seg som musiker innen flere stilarter, men liker seg best når musikken er melodiøs og gir rom for improvisasjon. I «Trippelboooka» spiller han helst flygelhorn, en nær slektning av trompeten. Han har tre egne CD-utgivelser bak seg: Musikk for stille stunder (med Ian Richards), Velvet Horn og Synergia (med Espen Larsen). Han har også bidratt på flere andre innspillinger.

Oscar Jansens pianospill kjennetegnes av en særegen harmonisk uttrykksfullhet, noe som spesielt kommer til sin rett i denne besetningen. Han blir benyttet som pianist i mange sammenhenger og har deltatt på en rekke cd-innspillinger, bl a med Inger Marie Gundersen, Tore Ljøkjel og Per Sigmond. Han har turnert i inn- og utland og var i flere år fast pianist med Stavanger Gospelkor.

Arild Nyborg er en allsidig perkusjonist med en egen evne til å spille andre gode, noe bl a Unni Wilhelmsen drar veksler på i sitt band. Med den verdenskjente forestillingen «Stomp» har Arild spilt fast ett år på West End i London samt turnert Europa i en tre-års periode. Han behersker en rekke stilarter med sine forskjellige slagvergsinstrumenter, og er i tillegg en mester på didgeridoo.

Trippelboooka

Laster kart ....