Hos Naboen

Om oss

go here omoss site rencontre pof Hos Naboen ble startet i Mai 2009, så vi har et aldri så lite 5 års jubileum nå i 2014. Det var Espen ”bager” Albert og Leiv Rune ”Leffa” Sangesland som startet det hele. Prosessen ble etter hvert å forsøke å skape byens hyggeligste møteplass, hvorpå du kunne få god mat og drikke satt inn i en hyggelig atmosfære. Publikumet vi ønsket oss var samfunns- og kulturengasjerte mennesker i alle aldre, og når fasiten foreløpig nå kan strekes under, så må vi vel innrømme at vi traff den ”spikeren”. Vi er etter hvert kjent for å ha en folkelig og god meny, både vått og tørt, samtidig som vi også er kjent for å ha en meget god atmosfære i restauranten.

http://gogirlsmusic.com/?poniker=chico-quiere-conocer-chica&e47=1d Etter hvert som folk har blitt kjent med oss, samtidig som Espen Albert har fått lov til å utvikle kjelleren vår til å bli en yndet kulturarena, så har det blitt arrangert masse forskjellig i vår kjeller.

charlie dating profile shirt Jeg kan nevne:

http://shortcreek.us/?enfiors=just-kent-dating&e08=97 go to link Jeg kan vel med hånden på hjertet si at det er ikke mye vi ikke kan få til å arrangere Hos Naboen! Send oss en melding i kontaktskjemaet under, så skal vi nok hjelpe dere å ordne de arrangement dere skulle ønske.

http://www.goodlight.it/?bioreresd=piattaforma-con-opzione-binarie&a31=c3  

recherche femme a entretenir enter – Leffa og Bageren i byen.

follow site  

conocer personas que hablan ingles Ditt navn (obligatorisk)

meilleur site de rencontre 2011 gratuit E-post (obligatorisk)

Emne

Melding